حملات جدید حزب الله لبنان | مرکز تجمع اشغالگران در «عداثر» هدف قرار گرفت

حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب‌ الله لبنان به مناطق شمالی سرزمین‌ های اشغالی همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۴۷۱۲۹۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از النشره، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از حملات جدید خود به مناطق شمالی سرزمین‌ های اشغالی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌ الله لبنان بیان کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان و در واکنش به تعرض‌های دشمن اسرائیلی به روستاهای مقاوم جنوبی و خانه‌های امن به ویژه تعرضَ صبح امروز به شهرک الناقوره، رزمندگان مقاومت اسلامی روز دوشنبه دوم سپتامبر ۲۰۲۴ شهرک‌های عین یعقوب، گعتون و یحیعام را با چندین موشک کاتیوشا هدف قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب‌ الله لبنان نیز آمده است: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۱۰:۱۰ صبح روز دوشنبه دوم سپتامبر ۲۰۲۴ نظامیان دشمن را در ارتفاعات عداثر با گلوله‌های توپخانه هدف گرفتند و آن‌ها را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز از به صدادرآمدن آژیر هشدار در شهرک‌های صهیونیست‌نشین «گعتون»، «عین یعقوب»، «زرعیت» و «شومره» در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها